Genti sezon toamna/iarna. Ce genti se poarta in sezonul toamna/iarna. Genti la moda toamna.

In ceea ce priveste tendintele din aceasta toamna, in materie de genti, lucrurile sunt cat se poate de simple. Urmarind colectiile designerilor poti observa cu usurinta faptul ca in topul preferintelor au fost cinci modele de genti la moda in sezonul toamna/iarna. Mai jos gasiti cateva imagini cu genti la moda in sezonul toamna/iarna. Astfel veti afla ce genti se poarta in sezonul toamna/iarna:


Geanta din blana
In materie de genti, aceasta este cea mai des intalnita. Blana, fie ea naturala sau artificiala a fost prefarata de case de moda celebre precum: Chanel, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Dolce&Gabbana, Michael Kors, Ralph Lauren, Roberto Cavalli si altii.


                 Chanel


              Louis Vuitton


           Dolce&Gabbana


            Marc Jacobs

In privinta modelelor nu exista nicio restrictie astfel ca poti opta pentru cel care iti place cel mai mult, de orice dimensiune. In privinta culorilor, designerii s-au mentinut in zona celor naturale: maro, negru, alb sau gri deci uita-le pe cele in culori excentrice sau neon.


            Michael Kors


               Ralph Lauren

Geanta alba
Geanta alba a fost un must have si in sezonul primvara-vara iar designerii au dus aceasta tendinta mai departe si in acest sezon. Daca ti-ai achizitionat deja o astfel de geanta, din piele o poti pastra, insa daca abia acum te-ai hotarat sa-ti cumperi una, iti recomand sa optezi pentru un model din blana.


             Sonia Rykiel


                    Marni

Geanta cross-body mica
Gentile cross-body sunt in trend de cateva sezoane, insa noutatea consta in faptul ca, in aceasta toamna, au cam "intrat la apa". Acestea sunt extrem de mici, insa deisgnerii le-au infrumusetat cu diverse ornamente transformandu-le in adevarate bijuterii. Gentile cross-body din aceasta toamna au fost impodobite cu paiete, materiale pretioase si stralucitoare, pietre semipretioase sau broderii deosebite. Daca iti place acest model afla ca nu trebuie sa il asortezi neaparat la tinutele glamorous. Designerii te incurajeaza sa le porti si la cele smart-casual.


                  Cavalli


          Dolce&Gabbana

Geanta cu catarame mari si accesorii supradimensionate

Cataramele sunt "IN" si atunci cand vine vorba de incaltaminte, iar atunci cand vorbim de genti lucrurile nu stau altfel. Deisgnerii au accesorizat geantile tip postas dar si modelele cu barete scurte cu catarame sau alte sisteme de inchidere, metalice si supradimensionate.


           Proenza Schouler


          Proenza Schouler


             Michael Kors


               Anna Sui


NOU/ REINTERPRETAT
Cum sa le porti:

Pe un umar
Geanta tip postas o poti purta in continuare cross-body, insa incepand cu acest sezon revin in tendinte gentile cu barete lungi purtate pe un umar.


              Michael Kors


         Salvatore Ferragamo

Geanta cu barete lungi o porti ca un plic
Multe plicuri au si bareta lunga detasabila, insa daca nu ai un model de acest gen, nu este nevoie sa mai investesti intr-o noua achizitie. Designerii iti propun sa strangi pur si simplu bareta si sa transformi orice geanta intr-un plic.


                    Fendi


                  Fendi


SE PASTREAZA IN TENDINTE

Geanta din lac
Tot din sezonul trecut se pastreaza si geanta din lac. Daca MiuMiu a optata pentru modelele in nuante neon (este singura casa de moda care a pastrat culorile vii si in noua colectie), YSL si Valentino au ales culorile inchise, specifice noului sezon: maro, bej, negru sau bleumarin.


                Miu Miu


                 Miu Miu


                Valentino


                      YSL

Ciucurii
Desi nu au mai fost la fel de intens promovati, ciucurii raman si ei in tendinte in special atunci cand vorbim de modelele cross-body.


                   Cavalli


                 Pucci  

Gentile XXL cu barete scurte
Acesta este un model ce poate fi considerat classic astfel ca nu se va demoda prea usor. Investeste cu incredere intr-o geanta cu barete scurte iar daca ai deja una nu pot decat sa te felicit pentru faptul ca ai facut o achizitie inteligenta.

 
Sonia Rykiel
 
Ralph Lauren

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu