Oja la moda toamna. Ce oja se poarta toamna asta

Modele de unghii la moda toamna. Ce culori de oja se poarta toamna.

O manichiura impecabila face parte din aspectul ingrijit al unei femei. Unghiile noastre au nevoie de cea mai buna ingrijire si trebuie sa invatam ca manichiura este mai mult decat o forma de arta pe unghii, ea acorda o atentie deosebita sanatatii lor. Prin intermediul ei unghiile se curata, capata o forma estetica, nu se deformeaza si tot ea previne exfolierea lor.
In aceasta ordine de idei, putem sa afirmam ca tendintele in manichiura din sezonul toamna/ iarna 2010-2011 se concentreaza pe unghii naturale, in forme delicate, in total contrast cu nuantele puternice ale lacurilor de unghii.Aveti mai jos ultimele tendinte in materie de oja pentru sezonul toamna/iarna:

 

UNGHII ROSII

Lacul de unghii in nuante puternice de rosu ocupa primul loc in atentia femeilor in acest sezon rece. Un lucru cat se poate de normal, intr-un sezon in care hainele sunt mai putin colorate. Simbol al senzualitatii, rosul pe unghii va reusi sa feminizeze orice tinuta si te va face sa te simti puternica si senzuala.
poza manichiura unghii rosii Kelly Brook
 
poza manichiura unghii rosii Kelly Brook
Kelly Brook
poza manichiura unghii rosii Rosario Dawson
 
poza manichiura unghii rosii Rosario Dawson
Rosario Dawson

  

UNGHII IN NUANTE DE GRI

Nuanta acestui sezonul este griul, care se regaseste nu numai in piesele vestimentare dar si in manichiura. Astfel, investeste cu incredere intr-un lac de unghii gri mat sau metalizat, pentru ca ambele se poarta si se pot asorta lejer atat cu tinute office cat si formale.

Griul mat, care duce usor spre nuantele nude, este o nuanta neutra astfel ca se va asorta indiferent de culorile pieselor vestimentare pe care le vei alege. Daca il alaturi unei vestimentatii colorate in nuante calde, vei construi un contrast original.

 
poza manichiura unghii gri Emma Roberts
Emma Roberts
Griul metalizat este mai adecvat unei tinute de seara, fie ea de club sau pentru o ocazie speciala, insa si acesta se poate asorta usor cu orice nuante din vestimentatie, fie ca vorbim de cele reci sau calde.
poza manichiura unghii gri Jessica Lowndes
 
poza manichiura unghii gri Jessica Lowndes
Jessica Lowndes

  

MANICHIURA RUFFIAN

Pentru o nota mai artistica, iata un must-have in acest sezon, un tip de manichiura foarte senzual si baroc, care combina doua nuante diferite. Acest tip de manichiura se potriveste cel mai bine unghiilor lungi in forma ovala sau patrata.
poza manichiura unghii gri Dita Von Teese
 
poza manichiura unghii gri Dita Von Teese
Dita Von Teese
Astfel, se pot face combinatii de o nuanta deschisa si una inchisa, unde prima este sub forma de semiluna la baza cuticulei.

poza unghii manichiura Ruffian
Sau te poti inspira din manichiura fratuzeasca, insa baza unghiei sa fie intr-o nuanta aprinsa iar varful ei in alta nuanta contrastanta.

poza unghii manichiura Ruffian


 

UNGHII IN NUANTE RECI

Albastrul este culoarea care intra in aceasta lista, lacul de unghii in aceasta nuanta ofera un aspect inedit unghiilor si, in general, se incadreaza perfect unei tinute uni, fie ca este vorba de un deux-piece gri sau de o rochie simpla neagra.
poza manichiura unghii albastre Stephanie Pratt
 
poza manichiura unghii albastre Stephanie Pratt
Stephanie Pratt
Negrul brut este excelent pentru unghiile scurte. De retinut ca se potriveste numai nuantelor reci, si ofera un aspect punk-chic.
poza manichiura unghii albastre Michelel Tratchenberg
 
poza manichiura unghii negre Michelle Tratchenberg
Michelle Tratchenberg


UNGHII SCURTE SI PATRATE

Naturaletea isi spune cuvantul in acest sezon si poti sa respiri usurata daca una dintre unghii s-a rupt: se poarta si unghiile scurte. O forma patrata se potriveste excelent unghiilor scurte si ai chiar siguranta ca poti alege orice culoare din cele in tendinte, aceasta combinatie se poarta - chiar este preferata vedetelor!
poza manichiura unghii patrate danielle panabaker
 
poza manichiura unghii patrate danielle panabaker
Danielle Panabaker
poza manichiura unghii patrate lauren conrad
 
poza manichiura unghii patrate lauren conrad
Lauren Conrad


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu