Pantaloni la moda toamna 2010. Pantaloni toamna iarna.

Ce pantaloni se poarta in sezonul toamna iarna? Aflati doar aici ultimele noutati in materia pantalonilor la moda toamna iarna!
Pantalonii reprezinta piesa vestimentara de baza pentru sezonul toamna-iarna. Confera o nota masculina, senzualitate si mai multa comoditate. In conformitate cu tendintele toamnei, am ales 5 modele la moda in acest sezon. Tie care ti s-ar potrivi mai bine?


1. Pantalonii conici

Cunoscuti si sub denumirea de pantaloni pana sau skinny, avantajeaza siluetele filiforme sau androgine. Confera un plus de farmec siluetei si pun in valoare formele corpului. De asemenea, pantalonii conici alungesc piciorul si confera cativa centimetrii in plus daca sunt purtati cu incaltaminte inalta. Pe catwalk s-au remarcat in colectiile semnate Diesel, Gucci si Burberry.

In functie de materialele din care sunt confectionati, pantalonii conici pot fi stretch, mulandu-se foarte bine pe picior, sau pot avea o croiala mai lejera. Modelele stretch substituie cu succes colantii sau dresurile groase. Suprapunerile sunt in trend, asadar poarta peste pantalonii stramti o rochie pulover sau o camasa tunica, la moda toamna asta. Talia foarte bine definita este o alta tendinta a sezonului, asadar nu uita de curea.

2. Pantalonii largi

Sunt foarte comozi si avantajeaza orice tip de silueta. Confectionati din stofa, bumbac, denim sau materiale imprimate, confera lejeritate si o nota chic. Un alt beneficiu al acestora, este ca sunt adecvati atat tinutelor de zi cu zi, cat si tinutelor business. Diferenta se rezuma doar la croiala pantalonilor si la modul in care sunt accesorizati. Pantalonii largi casual se asorteaza cu jachete pana in talie, cardigane lungi sau topuri stramte. Sunt premise orice tip de accesorii: curele late sau subtiri, colorate, impletite, lanturi lungi si incaltari comode.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9soO-BJC-bIH5GSLKF0Cu3z05NAJVqH91aEM_DjN-mmy2xgvu-7o-BNtk9wzBHoCFEaj9y9jXGgvSESipcdWs18g8JbB1yeTfvsAaE8D6wssk_M5PBYd6Qdc654L-IoEcCx7_hXYdRl0/s400/high+waist.jpgPantalonii largi la dunga sunt ideali pentru tinutele office. In general au o betelie lata si se pot purta si fara curea. Se asorteaza cu sacouri pana in talie, camasi sau bluze care urmaresc linia corpului. Gratie croielii moderne, pantalonii largi creeaza un look elegant si discret. Pe catwalk s-au regasit in colectiile semnate Chloe, Zac Posen sau Michael Kors.

3. Pantalonii cu talie inalta
Au revenit in moda odata cu influenta anilor ’70, prezenta pe podiumul prezentarilor de moda pentru sezonul de toamna-iarna. Princpalul avantaj este ca alungesc silueta, adaugand cativa centimetrii in plus, chiar daca nu porti incaltaminte cu toc. Pentru a nu strica farmecul croielii, este bine de retinut ca acestia nu se poarta cu centuri late in jurul taliei. Sunt permise insa curelele subtiri, care contureaza discret silueta. Pe podiumul international, pantalonii cu talie inalta s-au remarcat in colectiile semnate: Adam, Chloe, Akris, Gucci.

http://cache-images.pronto.com/thumb2.php?src=http%3A%2F%2Fimages.pronto.com%2Fimages%2Fproduction%2Fproducts%2F1f%2Fe4%2Fnord83fee2b0847bd94638986e2bc141-1280738608_600x920.jpg&wmax=180&hmax=240&quality=80&bgcol=FFFFFF4. Pantalonii sport army 
Military look este un adintre tendintele predominante ale acestei toamne. Podiumurile au fost invadate de piese vestimentare verde-kaki, care confera un look deosebit. Pantalonii sport army se caracterizeaza prin volum, lejeritate si simplitate. In functie de model, pot fi prevazuti cu buzunare largi, vizibile, taiate cu clapete. Gratie croielii lejere, ascund defectele siluetei. Se poarta cu tricouri largi sau malete care urmaresc linia corpului, jachete din piele sau geci sport in acelasi ton. Pentru mai multe idei, inspira-te din colectiile semnate Dries van Noten, William Rast si Donna Karan.

Ce pantaloni purtam toamna asta?5. Pantalonii scurti

Pantalonii scurti nu reprezinta un trend rezervat in exclusivitate verii. De cateva sezoane, acestia au devenit un must have in anotimul rece, diferenta constand in materialul din care sunt confectionati. Toamna sunt la moda pantalonii scurti din denim, lana, velur sau stofa. Propunere: pantaloni scurti din stofa de la New Yorker, pret 89.9 lei.

Pantalonii scurti se poarta cu dresuri groase sau colanti si cizme imblanite sau simple. Ii poti purta si cu ghetute scurte si jambiere colorate din tricot. De retinut: nu purta pantalonii scurti cu dresuri transparente de culoarea piciorului; vei strica tot efectul, in plus vei adauga centimetrii in plus siluetei. Pantalonii scurti au facut furori si pe catwalk-ul international, in prezentarile semnate Diesel, Lacoste sau D&G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu