Cresterea parului mai repede. Solutii pentru cresterea parului rapid. Remedii pentru cresterea parului rapid

Vezi aici cum sa faci sa creasca parul mai repede !

Accelerarea cresterii parului ar putea parea un lucru imposibil de realizat, dar se pare ca natura ne-a oferit o multime de oportunitati pentru a avea un par lung si stralucitor. Exista diferite plante care au anumite proprietati care cresc fluxul sangvin in zona scalpului, ceea ce asigura o crestere mai rapida si un par mai sanatos.
Caderea parului este una dintre cele mai grave si mai des intalnite probleme atat pentru persoanele obisnuite, cat si pentru specialistii care incearca sa gaseasca tratamente care sa combata cu succes aceasta problema. Solutia perfecta pentru stoparea caderii parului, sau cel putin pentru un rezultat partial pare uneori imposibila.

Natura ramane singura care pana acum pare sa ofere remedii care nu doar stopeaza caderea parului, dar ofera si un plus de substante care activeaza cresterea acestuia. Odata ce foliculii de par incep sa fie hraniti cu nutrientii potriviti, sansa ca parul sa mai sufere de diferite afectiuni scade treptat. Micsorarea efectelor nocive asupra parului este posibila atata timp cat ii asiguri un "scut" parului, care sa il protejeze atat de actiunea factorilor externi, cat si a celor care il afecteaza din interior.

Acest scut se poate realiza cu ajutorul produselor oferite de natura. Incearca sa strecori cateva din ritualurile testate de-a lungul timpului si extrem de eficiente in obiceiurile tale de ingrijire zilnica si vei observa ca parul tau va incepe sa creasca mai frumos si mult mai sanatos. Iata top 5 remedii naturale impotriva caderii parului:



1. Ginkgo Biloba

Este imposibil sa nu fi auzit pana acum de Ginkgo Biloba si efectele spectaculoase ale acestui arbore. Este unul din remediile antice, utilizat in lupta impotriva diferitelor tipuri de afectiuni, de la unele mai usoare si pana la altele grave, in special in medicina alternativa traditionala in China.

Odata ce a devenit cunoscut si in restul lumii, specialistii au descoperit ca aceasta planta poate fi utilizata pentru mult mai multe scopuri. Dintre acestea, o cunoscuta proprietate a extractului de Ginkgo Biloba este imbunatatirea circulatiei sangelui. Cresterea parului este strans legata de circulatia sangelui in pielea scalpului, deci daca ai probleme cu caderea parului este indicat sa apelezi la aceasta planta minune.

Scalpul va fi oxigenat mai bine, ceea ce face ca nutrientii si vitaminele s aajunga mai usor in vasele capilare. Acest fapt nu doar ca incurajeaza cresterea parului, dar repara si foliculii deteriorati si creste rezistenta firelor de par.

2. Coaja de mar

Merele nu doar ca tin doctorii la distanta, ci micsoreaza si efectele negative pe care le au factorii de mediu si substantele chimice asupra parului. Pe langa energia pe care o ofera organismului, merele au si cateva vitamine esentiale care imbunatatesc fluxul sangvin si implicit, cresterea parului.

Marul este o sursa importanta de substante naturale care lupta impotriva caderii parului si a altor probleme ale scalpului. Coaja de mar este principalul factor benefic, o adevarata bomba de energie si nutrienti, deci incearca sa introduci in dieta ta zilnica merele, daca iti doresti sa remediezi problema caderii parului.

3. Ceaiul verde

Desi multe persoane beau ceai verde strict pentru placerea gustului, nu trebuie ignorate efectele miraculoase pe care le are asupra parului. Utilizand ceai verde, cresterea parului nu mai este deloc un lucru imposibil. Folosit atat ca masca pentru par cat si baut direct, ceaiul verde ofera protectia necesara foliculilor de par. Antioxidantii pe care ii contine sunt necesari atat organismului cat si scalpului, iar parul tau se va bucura de beneficiile pe care le vei observa intr-un timp foarte scurt.


4. Aloe Vera

Probabil nimeni nu e surprins de multitudinea de beneficii continute de Aloe Vera. Aceasta planta este cel mai frecvent utilizata in ingrijirea pielii, a corpului si a parului. Specialistii au descoperit efectele incredibile pe care le are asupra firelor de par. Ritualul pentru cresterea parului este masajul. Taie o frunza de Aloe Vera si foloseste sucul rezultat pentru a-ti masa scalpul. Asteapta 40 de minute, apoi clateste-te cu apa calduta. Insista in locurile cu probleme, unde ai observat o cadere alarmanta a firelor de par. Continua tratamentul timp de o luna, zilnic sau cat de des iti permite timpul si vei observa schimbarea.

5. Ginseng

Ginsengul este folosit de o multime de firme care se ocupa de producerea cosmeticelor pentru par si exista motive intemeiate pentru folosirea intensiva a acestuia. Ginsengul este cunoscut pentru capacitatea de a elimina substantele chimice si impuritatile din organism, creand un scut impotriva acestora.

Pe langa faptul ca ajuta circulatia sangelui, ginsengul poate creste si producerea de celule noi. Acesta este factorul principal pentru care ginsengul este preferat in tratamentele pentru par. De asemenea, asigura si hidratarea necesara scalpului. Incearca extracte si suplimente naturale cu ginseng, pe care le gasesti in farmaciile naturiste.


Ofera o atentie deosebita daca vezi ca parul tau cade in exces. Foloseste de asemenea tratamente cu uleiuri calde pentru a imbunatati sanatatea parului, deoarece acestea ii furnizeaza mineralele si nutrientii naturali. Esti libera sa incerci tratamentele naturale si sa il alegi pe cel care ti se pare cel mai potrivit organismului tau.
Si nu uita ca intotdeauna natura este mai buna decat substantele chimice, indiferent de cat de frumos ar fi acestea ambalate si promovate si de cat de mare ar fi pretul. La noi in tara inca este valabila parerea generala conform careia cu cat un produs este mai scump, cu atat este mai bun, ceea ce ne face sa ignoram minunile pe care natura ni le furnizeaza.

Un comentariu: