www.automatuldepremii.ro - Automatul Nescafe concurs. Nescafe concurs Europa FM

Concurs Nescafe coduri. Nescafe concurs nou
Cumpara cel putin unul dintre produsele Nestle mentionate din locatiile participante si trimite codul promotional alcatuit din 6 caractere alfanumerice, aflat pe paharul promotional sau pe talonul razuibil, prin SMS la 1790 sau pe

. Pastreaza eticheta sau cardul cu codul pentru validare.

http://www.infopromotii.ro/Images/Promotie/00000501/00000654_detail.jpg
Perioada promoţiei: 01 noiembrie - 30 noiembrie 2010
Premii prin tragere la sorti in direct la Europa FM: 30 x Mini laptop Acer; 30 x Sistem navigatie MIO; 30 x Sistem Home Cinema LG; 30 x DVD Player portabil LG; 30 x Telefon mobil Nokia; 30 x LCD TV LG; 30 x aparat foto digital Fuji; 30 x troller Samsonite; 30 x rucsac Samsonite; 30 x aparat cafea Dolce Gusto.

5 comentarii:

  1. cine castiga la acest concurs?ne faceti sa pierdem timpul si banii cum este posibil ca o persoana sa castige de mai multe ori iar unul care trimete zilnic coduri nici un premiu?

    RăspundețiȘtergere
  2. unde scriu codul////////////////

    RăspundețiȘtergere
  3. am trimis doua pana cum beau mereu cafea pana acuma am aflat de concus va dau nr de la orange ca vam trimis de pe rds nr de la orange este 0742937149

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca acest concurs este corect. aceasta este parerea mea dupa ce am urmarit ca disperatul aproape toate extragerile de la radio de pana acum. Atunci cand DJ anunta ca a fost extras un castigator in 99% din cazurile in care anunta primele cifre ale numarului de telefon ele erau din reteaua Orange respectiv incepeau cu 074... Ma gandesc ca profanul ca la acest concurs au participat si posesori de telefoane din alte retele (Cosmote, Vodafone, Digimobile) si stau si ma intreb ca prostul, oare de ce din aceste retele nu au fost decat doi sau trei castigatori? Oare nu cumva este doar o facatura ca multe altele si totul nu este decat numai reclama? Fac acest comentariu intrucat cred ca am trimis numai eu pe doua telefoane cam 120 de coduri de pe pahare si daca mai gasesc inca o suta ca mine e normal sa intreb de ce numai Orange. Am trimis comentarii si direct pe site si SMS la Europa FM concluzia a fost ca imediat primul sau al doilea castig era atribuit unui abonat din alta retea decat Orange sau nu au mai spus in direct cu ce nunere incepe telefonul ales, si atunci m-am gandit ca totul nu este decat o facatura ordinara doar de dragul reclamei. Si apropo de la inceputul acestei campanii cafeaua de la automate a crescut ca pret de la 1 la 1,5 lei. Renunt sa mai cred ca cineva din conducerile marilor companii incearca sa-si faca reclama pe bune iar castigurile chiar sa fie cu adevarat. Cum se poate ca la extragerile ce au loc in aceiasi zi un participant sa fie extras de doua si de trei ori? Este drept ca acele premii (al doilea si al treilea) au fost invalidate insa revin cu intrebarea cum este posibil sa fie extras doar un participant din miile de coduri trimise de trei ori la rand. OARE NU-I O FACATURA PE FATA PRAF ARUNCAT IN OCHI???

    RăspundețiȘtergere