Coafuri Revelion. Idei de coafuri pentru Revelion

De Revelion petrecerile abunda in frumusete si distractie, este momentul delicat dintre ani cand lasam deoparte vechiul an si privim cu bucurie spre viitor. Si pentru a intampina cum se cuvine viitorul, trebuie sa avem o tinuta impecabila. Dar, la un astfel de eveniment, trebuie sa alegem si o coafura pe masura, o coafura care sa combine veselia petrecerii cu feminitatea, eleganta si delicatetea personalitatii unei femei. Aveti mai jos cateva astfel de coafuri care sa te inspire pentru petrecerea de Revelion:

RETRO CHIC
Potrivita pentru o forma a fetei: ovala, rotunda, patrata
Volumul este specific zonei retro. Noi iti propunem o coafura combinata dintr-o bucla voluminoasa formata de breton si un coc rasucit, care se asorteaza frumos cu bijuterii vintage sau din argint innegrit

     
                   Anne Hathaway

BURLESC
Potrivita pentru o forma a fetei: ovala, romb, inima
Coafurile in bucle mari sunt desprinse din epoca filmului noir, si ofera o nota de originalitate care se asorteaza perfect cu o petrecere de Revelion. Alaturi de un machiaj cat-eyes si buze rosii, o astfel de coafura va evidentia senzualitatea oricarei femei.

 
                          Dita Von Teese
 
DISCO GIRL
Potrivita pentru o forma a fetei: ovala, romb, inima
Daca tinuta sau petrecerea de Revelion sunt mai putin formale, si implica mai degraba confort si distractie, atunci o astfel de coafura este optiunea ideala. Este o coada de cal ascunsa, cu mult volum, cu bretonul dat pe spate. Suvita rasucita din dreptul careia incepe coada de cal voluminoasa poate fi inlocuita si cu o bentita.

 
                             Kylie Minogue


INOCENTA
Potrivita pentru o forma a fetei: ovala, rotunda, patrata, romb, inima
Daca ai o personalitate mai cuminte si preferi coafurile clasice, insa nu vrei sa-ti ascunzi lungimea parului, alege sa iti prinzi parul pe jumatate. Aceasta coafura este discreta si feminina. Opteaza pentru mult volum in crestet si lasa bretonul sa incadreze fata.

 
                                Duffy
 
RAFINAT
Potrivita pentru o forma a fetei: ovala, romb, inima
Impletiturile se poarta in acest an, iar propunerea noastra este simpla si de efect. Bretonul este impletit spic intr-o parte, spre spate, si prins intr-un coc simplu, frantuzesc. Iata un coc de efect, feminin si elegant, care se poate asorta oricarei tinute.

 
                      Kate Bosworth

ROCK'N'ROLL
Potrivita pentru o forma a fetei: ovala, rotunda, patrata, romb, inima
Daca ai parul tuns in scari, de lungime medie, aceasta coafura exprima glam-ul rock'n'roll care aduce si feminitate si senzualitate in acelasi timp. Parul trebuie tapat usor pe dedesubt, iar suvitele de deasupra sa fie usor separate si sa cada rebele, incadrand fata. O coafura care se potriveste unei tinute la fel de rebele.

 
                       Kelly Osbourne

NATURAL
Potrivita pentru o forma a fetei: ovala, rotunda, patrata, romb, inima
Simplitatea este intodeauna o optiune foarte buna atunci cand esti in impas. Indiferente daca ai parul lung sau mediu, acest coc simplu se va asorta oricarei tinute de Revelion. Lasa capul in jos, tapeaza parul, da-l pe spate si prinde-l intr-un coc simplu rasucit. Se va asorta perfect cu bijuterii statement.

 
                            Mena Suvari

POMPADOUR
Potrivita pentru o forma a fetei: ovala, rotunda, patrata, romb, inima
Iata o coada de cal cu note usor rebele, dar feminina si foarte sexy. Bretonul voluminos alungeste fata, si evidentieaza frumusetea ochilor. Partea si mai frumoasa este ca aceasta coada de cal poate fi construita cu success pe orice tip de par - drept, cret sau ondulat.

http://www.divahair.ro/images/speciale/articole/gabriela_diva/2010.12.13/8_kim_kardashian_1.jpg 
                     Kim Kardashian

ELEMENTAR
Potrivita pentru o forma a fetei: ovala, rotunda, patrata, romb, inima
Un coc simplu este intodeauna de efect si o alegere potrivita pentru orice tinuta. Iti propunem un coc pe cat de simplu pea tat de usor de construit chiar de tine. Nu trebuie decat sa rasucesti usor bretonul spre ceafa, sa-l fixezi bine si apoi sa prinzi restul de par intr-un coc lejer. Nimic mai simplu!

http://www.divahair.ro/images/speciale/articole/gabriela_diva/2010.12.13/9_diane_kruger.jpg 
                       Diane Kruger

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu