Filme decembrie 2010. Vezi ce filme apar in luna decembrie

Aveti mai jos o lista cu filmele care apar in decembrie anul acesta. Gasiti ce filme apar la cinema in luna decembrie:

Faster: Iute ca glontul 

Premiera: 3 decembrie

Faster: In urma cu 10 ani, Driver (Dwayne Johnson) a fost arestat si condamnat la inchisoare sub acuzatia ca a incercat sa jefuiasca o banca. In timpul respectivei tentative de jaf, fratele lui Driver a fost asasinat din cauza tradarii unora dintre complici, motiv pentru care singurul scop caruia Driver ii dedica acum toata energia este gasirea si anihilarea celor care au contribuit la moartea fratelui sau si la trimiterea lui in judecata, scrie hmultiplex.ro.


The Nutcracker 3D: Spargatorul de nuci 3D 


Premiera: 10 decembrie

Filmul urmareste aventura lui Mary (Elle Fanning), o fetita de 9 ani a carei viata decurge plicticos in frumosul oras Viena. In ajunul sarbatorilor de iarna insa, lucrurile incep sa se inveseleasca odata cu sosirea unchiului sau iubit, Albert (Nathan Lane), care ii aduce un dar nepretuit: un spargator de nuci fermecat.


Cronicile din Narnia: Calatorie pe mare cu Zori-de-Zi - 3D 


Premiera: 3 decembrie

In partea a treia a francizei "Cronicile din Narnia", Lucy si Edmund se intorc in Narnia impreuna cu verisorul lor, Eustace. De aceasta data, Peter si Susan nu vor mai intra in lumea magica a Narniei, pentru ca au crescut, dar vor putea sa-l gaseasca in lumea reala pe Aslan.


Megamind 3D 

Premiera: 10 decembrie

Megamind e cel mai inteligent erou negativ pe care l-a cunoscut vreodata lumea. Si cel mai pagubos. De-a lungul anilor a incercat sa cucereasca Metro City in toate felurile posibile. De fiecare data a dat gres in mare stil din cauza lui Metro Man, un supererou cu mantie si tot tacamul, invincibil pana in ziua in care Megamind chiar reuseste sa-l doboare.

 
Life as We Know It: Viata asa cum e ea


Premiera: 17 decembrie

Holly (Katherine Heigl) si Eric (Josh Duhamel) sunt doi adulti mult prea preocupati de cariera pentru a avea o viata normala si o relatie de cuplu stabila, de aceea prima lor intalnire romantica se transforma intr-un dezastru, iar Holly jura sa nu ii acorde nicio alta sansa lui Eric. Singura persoana care ii apropie pe cei doi este micuta Sophie, fiica celor mai buni prieteni ai lor, pe care amandoi o iubesc in egala masura si pe care o rasfata ca pe propriul copil.


Little Fockers: O familie de cosmar 


Premiera: 24 decembrie

Infruntarea dintre Jack Byrnes (Robert De Niro) si ginerele lui, Greg Focker (Ben Stiller) ajunge la noi culmi in a treia comedie care continua seria de mare succes inceputa cu "Un socru de cosmar" si urmata de "Doi cuscri de cosmar".



Gulliver's Travels: Calatoriile lui Gulliver 


Premiera: 24 decembrie

Aceasta moderna adaptare a povestii clasice "Calatoriile lui Gulliver" imaginate de catre scriitorul irlandez Jonathan Swift in secolul al XVIII-lea il are in centrul actiunii pe Lemuel Gulliver (Jack Black), un functionar care distribuie corespondenta la sediul unei reviste din New York, insa viseaza sa devina jurnalist. Dupa ce pacaleste o editoare ca este un talentat scriitor de jurnale de calatorie, Gulliver este trimis intr-o misiune in Triunghiul Bermudelor pentru a scrie un articol.


The Town: Orasul 


Adaptare a romanului "Prince of Thieves" al autorului Chuck Hogan, "Orasul" urmareste relatia amoroasa dintre managera unei banci, carismaticul lider al unei bande de jefuitori de banci si un agent FBI care incearca sa il captureze pe infractor.

Un comentariu: