Mesaje de Craciun frumoase. Cele mai frumoase mesaje de Craciun

Aveti mai jos cele mai frumoase mesaje pe care le puteti trimite de Craciun :

“Pe masura ce sarbatorim Craciunul, experimentam dragostea si prietenia chiar si cu cei care ne-au gresit. Iisus este motivul pentru care ne bucuram de acest sezon si el este simbolul iubirii adevarate. Craciun fericit si un minunat An Nou.”

“Sper ca acest Craciun sa fie o perioada de reflectie asupra trecutului nostru si asupra imbunatatirii noastre ca oameni in anul ce va veni. Hai sa fim mai buni si mai intelegatori in anul ce ne intinde bratele. Craciun fericit!”

“Miracolul Craciunul exista in fiecare dintre noi. Numai atunci suntem in stare sa zambim si celor care ne-au intors spatele, sa fim mai buni si mai milostivi, sa oferim cadouri din suflet si sa ne aducem aminte de cei care nu uita niciodata de noi. Craciun fericit!”

“Ti-am trimis odata cu acest mesaj un firicel de noroc care va creste cu fiecare fapta buna pe care o vei face, cu fiecare zambet cald, cu fiecare imbratisare si cu fiecare cuvant dulce spus la nevoie. Sarbatori fericite”

"Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune"-Calvin Coolidge. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

"Un giumbusluc de Craciun pentr-un sarman Poate-aduce veselie timp de-un an ."Walter Scott. Nu uita sa fii mai bun in noul an! Craciun Fericit!

De Craciun iti doresc sa ai parte de tot ce ai si mai vrei, de tot ce nu ai si iti doresti, de tot ce iti lipseste si nu stii!

Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca! La multi ani. Craciun fericit!

"Craciun fericit, fericit, care ne poate inapoia iluziile copilariei; care ii poate reaminti unui varstnic placerile tineretii; care poate transmuta marinarul si calatorul, peste sute de mile, direct in sanul cald si linistit al familiei ."Charles Dickens- Iti urez ca de acest Craciun sa ai parte de cele mai frumoase clipe alaturi de cei dragi.

"Craciunul este perioada din an in care aprindem focul ospitalitatii in camine, si flacara binevointei in adancul inimii noastre." Washington Irving- Fie ca flacara iubirii si a bunatatii sa ramana mereu aprinsa in sufletul tau.

"De Craciun toate drumurile duc spre casa ." Marjorie Holmes- Fie ca magia acestei sarbatori sa te aduca alaturi de cei dragi si sa-ti insenineze sufletul.

"Craciunul nu consta in a ne deschide cadourile catre cei iubiti, cat a ne deschide inima catre ei." Janice Maeditere - Nu uita sa-ti deschizi inima catre cei dragi! Sarbatori Fericite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu