Rochii de mireasa 2011. Rochii de mireasa modele noi

Tendintele in materie de rochii de mireasa pentru anul 2011 au fost deja stabilite: aplicatii florale, rochii sirena si rochii princess, siluete fluide de inspiratie greceasca sau colorate pentru mirese indraznete. Tot ce iti ramane este sa alegi un model care se potriveste siluetei tale si visului tau din copilarie privind rochia de mireasa perfecta.

Pentru sezonul de nunti 2011, designerii si-au gandit rochiile de mireasa pe doua coordonate: ori foarte simple, ori extrem de elaborate, nu exista cale de mijloc. Exact ca atunci cand iti este pusa intrebarea cu pricina, Da sau Nu sunt singurele optiuni disponibile.


Christos Bridal 2011

             Christos Bridal 2011

Colectia pentru mirese Christos merge, in principal, pe un singur tip de silueta: rochie strapless, cu cupe inima, stil princess dar deloc infoiate. Dantela florala, tulle-ul fin cu discrete aplicatii precum buline, insertile din margele si pene fine sunt elementele decorative de baza ale colectiei Christos Bridal pentru anul 2011. Paleta cromatica este clasica, restransa la o nuanta calda de sampanie si alb. La fel ca Vera Wang, Christos mizeaza pe marcarea taliei cu o banda subtire din satin pastel.

Douglas Hannant Bridal 2011

                Douglas Hannant

Aceasta colectie este alcatuita din genul de rochii de mireasa complicate, elaborate si spectaculoase prin elementele inedite de croiala din care au fost construite. Pliseuri largi, cozi de sirena convertite in trene, despicaturi abrupte si adanci. Voalul este eliminat si tulle-ul convertit in accesorii ample pentru par, dar acesta nu este singurul element inedit. Douglas Hannant propune costumul deux pieces - pantaloni/sacou - ca tinuta posibila pentru o mireasa nonconformista. Cel putin pentru cununia civila, ar fi o idee interesanta, nu crezi?

Monique Lhuillier Bridal 2011

                         Monique Lhuillier

Ohh Monique ... Monique Lhuillier este, alaturi de Vera Wang, cel mai apreciat designer de rochii de mireasa ai ultimilor ani. Atat Monique cat si Vera pot transforma rochia de miresa de vis in ceva palpabil. Pentru sezonul de nunti 2011, Monique Lhuillier ne aduce rochii elaborate, nu atat prin silueta cat prin detaliile fermecatoare. Dantela fina impodobita cu mici perle, tulle-ul asezonat cu cristale swarovski si mici fasii de matase lasate in adierea vantului - sunt elementele ce transforma rochia simpla, in croiala A, intr-o creatie perfecta. Si pentru ca este o colectie dedicata unei mirese romantice dar nu in ultimul rand curajoase, Monique Lhuillier se joaca si cu lungimea rochiei. Tu ai opta pentru o rochie scurta de mireasa?

Platinium Bridal 2011

              Platinium Bridal 2011

La fel cum spune si numele casei de moda, colectia pentru mirese Platinium se adreseaza unei mirese pretioase, romantice si cu vise desprinse din povesti. Croieli ample, stil princess, detalii pretioase din dantela si pietre Swarovski. Paleta cromatica se pastreaza in limitele traditionale, insa mixul de culori este preferat: rochie alba cu bolerouri din dantela aurie, banda mare, lila, prinsa in funda ampla si flori aplicate.

Vera Wang

         Vera Wang Bridal 2011

Care viitoare miresa nu s-a visat macar o data intr-o rochie Vera Wang. Culori prafuite, siluete perfecte, detalii de vis si celebrul marcaj in talie cu o banda neagra, in general, acestea sunt elementele cheie ce fac o rochie Vera Wang Rochia Perfecta de Mireasa. Pentru sezonul 2011, Vera Wang ne propune sa incercam totusi o rochie colorata, fie un gri prafuit sau bej piersica. Siluetele se pastreaza simple, rochiile urmand linia corpului si punand in valoare, prin pliseuri ingenioase, fiecare miscare a miresei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu