Manusi la moda. Ce manusi se poarta sezonul acesta?

Modelele de manusi ale sezonului rece 2011 sunt ideale nu numai pentru temperaturile scazute, ci si pentru momentele cand vrem sa facem o declaratie de stil.


Tinute cu manusi lungi

Manusile lungi din piele au cunoscut o revenire spectaculoasa pentru sezonul rece 2011. Inspirate de eleganta plina de feminitate a anilor ’50-’60 sau de spiritul rebel al anilor ’80-’90, ele pot completa cu succes tinute de inspiratie retro-glam (ca la Louis Vuitton), rock-chic (Lanvin), country-chic (Kenzo) sau chiar goth.






Galerie manusi biker
Manusile scurte, mai ales modelele de manusi de tip biker (din piele), au ramas si ele in tendinte. Cu tinte, butoni sau funde in dreptul incheieturii, ele merg de minune cu toate stilurile vestimentare, in afara celui ultraelegant.



Modele de manusi groase
Cele mai calduroase manusi raman insa cele imblanite sau tricotate – fie ca vorbim de modelele clasice, de cele cu un singur deget ori de modelele fara degete (ca la Michael Kors). Acestora li se alatura, in sezonul rece 2011, manusile realizate in intregime din blana, pe care le-am putut admira in prezentarea colectiei toamna-iarna 2010-2011, Max Mara.




Moi, senzuale sau ultracalduroase, manusile sunt cu siguranta vedetele sezonului rece 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu