Tunsori 2011 fete. Tunsori 2011 par lung. Tunsori la moda 2011

Tunsori 2011 – idei pentru orice lungime de par. Modele tunsori par scurt. Modele tunsori par mediu. Modele tunsori par lung. Modele tunsori femei.

Atunci cand vrem sa ne schimbam tunsoarea obisnuim sa ne lasam inspirate de stilul unei celebritati feminine pe care o admiram, fie ca este o actrita de la Hollywood sau o vedeta autohtona. Pentru 2011, putem sa apelam la acelasi siretlic, insa trebuie sa retii ceea ce este cel mai important: un par sanatos si stralucitor.

Ce ne-a atras noua atentia in noul sezon sunt tunsorile in trepte, filate si cu breton, dar si o stationare a tunsorii bob. Primul stil poate fi aranjat elegant, dar si mai dezordonat, pe cand al doilea, impune o rigiditate si este cat se poate de classy.

La capitolul "culori", stilistii te sfatuiesc ori sa ramai la nuanta ta naturala, ori sa indraznesti sa-o schimbi cu una aflata la polul opus.

Tunsori pentru par scurt


Tunsoarea pixie - androgina, dar sexy - a la garçonne, este perfecta pentru femeile indraznete. Intinereste chipul, fiind perfecta pentru un par drept, dar si pentru unul cret. Poti sa-ti faci suvite sau sa-ti lasi un breton mai lung, orice este permis daca ai fata rotunda. Lasa-ti imaginatia sa zburde si prinde incredere in tine.
Tunsoarea bob cu breton este perfecta daca astazi vrei sa fii jucausa, maine ai o sedinta de afaceri si trebuie sa fii "serioasa", iar seara trebuie sa te transformi intr-o cuceritoare. Se potriveste unei fete ovale sau patrate si in noul an poti sa te tunzi bob, insa pe mai multe nivele, pentru o "dezordine aranjata".
Tunsorile scurte sunt la moda in 2011, mai ales stilul bob-ului intors. Asta inseamna ca in spate este mai scurt si in fata mai lung, stil pe care multe vedete l-au adoptat. Si aici poti sa te joci, rugandu-ti stilistul sa te tunda in trepte, in fata, unde este mai lung. Fata de bob-ul normal, acesta este mai avantajos pentru ca poti sa-l aranjezi in nenumarate feluri.

Tunsori pentru par mediu
Sfaturile expertilor referitoare la parul mediu nu sunt si pentru cele slabe de inima: daca vrei sa fii in trend, uita de stilul simetric, asezat cuminte si tunde-te in trepte, adica pe straturi de lungime diferita. Astfel, poti sa-l aranjezi elegant, dar si mai dezordonat, pentru un look salbatic.

Desi in alti ani, parul mediu insemna o tunsoare linistita, usor de intretinut, 2011 vine cu taieturi ascutite, la limita. Poti sa-ti pastrezi stilul mai conservator, insa cu atingerea moderna a stilistului. Daca la parul scurt poti sa-ti faci doar un stil de trepte, aici ai la alegere: poti sa faci trepte la spate, la varfuri sau chiar in mijloc, pentru volum.

Ce trebuie sa iei in considerare la trepte este forma fetei tale. Daca ai un chip lung sau patrat, ideal ar fi sa optezi pentru un singur set de trepte, care o sa-ti contureze fata, transformandu-ti stilul, intr-unul glam. Astfel, tunsul in trepte mai rasfirate, aici si acolo, le ramane femeilor cu fata rotunda.

Tunsori pentru parul lung


Cine are un par lung, de obicei, nu prea indrazneste sa-i faca ceva care sa-l scoata din monotonie: drept si cu breton. Insa anul 2011, este unul in care poti sa absolvi timiditatea si sa sochezi. Inainte de schimbarea decisiva, documenteaza-te si gaseste-ti un stilist bun.

Pe langa o tunsoare in trepte, care iti va revitaliza tunsoarea dreapta de pana acum, un breton o sa te ajute sa-ti schimbi complet stilul. Poti sa-ti faci un breton drept, mai lung intr-o parte, tuns si el in trepte sau poti sa-ti luminezi chipul cu cateva suvite razlete.

Daca ai parul lung, trebuie sa ai grija ca noua ta tunsoare sa aiba si volum, mai ales ca, luand in considerare lungimea, firul de par este mai greu si trage in jos, facandu-l sa para turtit si lipsit de viata. Specialistii spun ca in ceea ce priveste culoarea, se poarta mult blondul, dar si nuantele roscate, caramizii.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/1401/16249/7884812/1/scurt.jpg?height=360http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/1401/16249/7884812/16/scurt-bob-intors2.jpg?width=600http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/1401/16249/7884812/13/scurt4.jpg?width=600http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/1401/16249/7884812/8/mediu4.jpg?width=600

Un comentariu:

  1. Buna ziua comentari nu am ce sa comentez ...Dar va-s ruga sa-mi mai trimiteti si mie ,daca se poate modele de tunsori si ce se mai poarta in vara asta,pe par scurt mediu si lung.Sias avea o intrebare se poate sa-mi trimiteti si mie un catalog cu modele de tunsori ..adresa mea este str,Valea ialomitei nr 6 bloc C 10 SC 2 ETAJ 9 AP 120 SECTOR 6.DRUMU TABEREI BUCURESTINNR MEU DE MOBIL ESTE 0762056119 ...VA MULTUMESC MULT

    RăspundețiȘtergere