Tendinte accesorii 2011. Accesorii la moda in 2011. Afla ce se poarta in materie de accesorii

 Tendinte in accesorii. Ce accesorii se poarta in noul sezon. Accesorii la moda in 2011.

Ceasuri mari, cu insertii, coliere multicolore, bentite lucioase, genti mari si cizme peep-toe - reprezinta numai o parte din must-have-urile anului 2011.



Ceasurile “tank”, create prima data de Louis Cartier in 1917 au devenit usor cele mai cautate ceasuri ale istoriei. Designul linear si detaliile precise creeaza din acest model, ceasul ideal pentru orice tinuta. Nu e de mirare ca e si preferatul Angelinei Jolie.

Colierele opulente vor fi  pata de culoare a tinutelor in 2011. Vei observa insertii de dimensiuni mari, cristale si perle, motive folk si combinatii de texturi.

Bentitele iti vor readuce in gand ultimul episod din Gossip Girl. De la cele cu detalii de tip floare sau cristale, pana la cele crosetate, bentitele devin un must-have si pentru cele care au crezut ca sunt mai putin avantajate de acest accesoriu.

In cazul gentilor nu ne mai ghidam dupa motto-ul “Less is more”, ci dupa “Cu cat mai mare, cu atat mai bine”.  Gentile de mana si cele tote transforma functionalul in distractie. Scopul lor in acest an este de a anima tinuta. Daca vrei sa investesti intr-o geanta, cauta manere funky, texturi spectaculoase si detalii inedite.

In cazul incaltamintei, si in acest an vor semna un nou contract cu “peep-toe”. Indiferent de nuante si texturi, vom vedea   sandale, ghete, pantofi, cizme peep-toe. Nu stiu daca e lipsa de creativitate sau o afinitate pentru acest trend din partea designerilor, dar daca ai avut inspiratia sa-ti achizitionezi orice tip de incaltaminte cu decupaje in 2010, atunci in noul an vei investi mai putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu