Trenduri primavara - vara 2011. Trenduri 2011

S-a dus si 2010, s-au dus si tendintele anuntate pentru anul ce tocmai a trecut, asa ca zic, acum la inceput de an, sa trasam niste linii mari cu privire la noile trenduri dictate de designeri pentru moda 2011.

sacou alb

1. Sacoul alb
Unul dintre hiturile din 2011 va fi cu siguranta blazerul alb. Iar daca punem la socoteala ca este un sacou vazut pe podiumul Balmain primavara/vara 2011… atunci va fi cu siguranta un hit. Eu zic sa cautati deja o astfel de piesa vestimentara.
De unde ne inspiram? Balmain.


pantaloni largi



2. Pantaloni largi
Cred ca ne-am saturat de atata skinny, asa ca designerii ne propun in moda 2011 sa trecem la ceva cu totul diferit, mai ales cand vine vorba de pantaloni.
Atat trendurile, cat si comoditatea ne va dicta in acest an sa purtam pantaloni largi!
De unde ne inspiram? Celine.



moda 2011 din china 

3. Moda 2011 direct din China
Am avut pana acum piese vestimentare cu inspiratie din India, America, Franta… ei bine, a venit vremea sa ne intoarcem privirea si garderoba catre China, se pare ca este cea mai hot cultura din acest an.
Cred ca o rochie kimono si o pereche sexy de sandale fac o tinuta fabuloasa de primavara-vara 2011!
De unde ne inspiram pentru acest trend de moda? Dries van Noten.



moda 2011 geanta ghiozdan 
4. Geanta ghiozdan

Incet, incet mergem spre comoditate, si asta nu poate decat sa ne bucure. Pentru tendintele din moda primavara-vara 2011, designerul Marc Jacobs s-a gandit sa ne lase putin mainile libere si ne propune o geanta care o sa fie cu siguranta la mare cautare: geanta ghiozdan.
De unde ne inspiram? Marc by Marc Jacobs.



tendinte in moda 2011 jupon

5. Juponul
Moda lenjeriei purtate la vedere nu este nimic nou pentru acest an, trend-ul a facut valva inca din 2010. Daca pana acum ne-a fost recomandat de designeri sa purtam sutienele si corsetele la vedere, in 2011 juponul (acea fusta pe care se poarta pe dedesubtul rochiei) este un must-have!

De unde ne inspiram pentru acest stil de moda? Chloe.

stil de moda 2011 satin



6. Satin
Nu mai credeam in intoarcerea satinului in tendintele de moda, dar iata ca nimic nu este imposibil. Iar daca recomandarea vine de la un designer urias precum Miuccia Prada… atunci eu ma apuc deja sa caut piese cheie din satin cat mai colorate! :)
De unde ne inspiram? Miu Miu.


 



http://www.mayra.ro/files/2011/01/tendinte-2011-haine-fluorescente.jpg
7. Fluorescent 
O sa va rog sa va pregatiti de o vara fluorescenta, pictata in nuante vibrante de roz si verde. Cred ca o sa va placa foarte tare, mie personal o sa-mi aduca aminte de copilarie si de hainele acelea tipatoare despre care la vremea aceea am crezut ca sunt cele mai minunate de pe planeta!
De unde ne inspiram pentru acest trend de moda? Christopher Kane.

masculin-feminin



8. Masculin, dar feminin
Poate nu ceva tocmai nou pentru moda 2011, trendul masculin-feminin ramane in tendinte. Asa ca puteti sa pastrati costumele, sacourile, pantaloni barbatesti, poate chiar si pantofii inspirati de moda masculina.
De unde ne inspiram? Stella McCartney.



genti mici
 

 9. Genti mini
Stiu, stiu… plicurile au fost si vor ramane tot timpul in tendinte si cred ca deja putem sa le integram la piese clasice pe care trebuie sa le avem in garderoba. Totusi, gentile mici din acest sezon 2011 sunt de zi, si nu de seara precum plicurile.
De unde ne inspiram? Chloe.



tendinta din moda - voal 

10. Voal
Cand Givenchy o sa se desparta de negru, atunci chiar ca lumea modei s-a intors cu susul in jos. Dar cum acest lucru nu s-a intamplat, nici Riccardo Tisci nu a renuntat la negru si nici la stilul gotic. Pentru un plus de feminitate, el ne propune voalul transparent ca stil de moda pentru 2011.
De unde ne inspiram? Givenchy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu