Lale asculta-ti inima ultimul episod. Lale asculta-ti inima Antena 1

Seria marilor povesti de iubire continua la Antena 1. Din 7 noiembrie, de luni pana joi, de la 22:00, un nou serial de dragoste prinde contur. „Lale - Asculta-ti inima!" prezinta istoria a doua familii aflate intr-un permanent conflict, precum si o extraordinara poveste de iubire pentru a carei implinire protagonistii trebuie sa infrunte numeroase obstacole ale destinului.
Familia Taskiran, una dintre cele mai cunoscute familii din Istanbul, desi rafinata, sofisticata si se invarte in cele mai selecte cercuri sociale ale orasului, ajunge sa cunoasca gustul amar al falimentului. De cealalta parte, familia Ilgaz, abia venita in Istanbul din Anatolia, cunoaste rapid gustul succesului.
Dragostea dintre Lale, fiica lui Zumrut Taskiran si Cinar, unicul fiu al familiei Ilgaz, va incerca din rasputeri sa infrunte toate piedicile puse la cale de cele doua familii. Din 7 noiembrie, de luni pana joi, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmari minunata poveste de dragoste "Lale - Asculta-ti inima!", un serial presarat de conflicte, minciuni si nenumarate intrigi.

Urmareste blogul pentru a putea viziona fiecare episod !

Un comentariu: