Parfumuri noi aparute in 2012. Parfumuri noi 2012

1. Calvin Klein – Sheer Beauty – Calvin Klein ne propune un parfum care celebreaza frumusetea naturala si increderea in sine. Notele de varf sunt de piersica, fructe de padure si bergamota, iar cele de baza vanilie si santal. Aroma este fructata, dar cu o subtila nuanta de mosc, perfecta pentru a o purta doar pe camasa alba a iubitului.






2. Diane von Furstenberg – Diane - primul parfum de la Diane von Furstenberg este clasic si seducator, la fel ca si rochiile sale. Ingredientele active includ violete, mirt, mosc si patchouli, iar parfumul se adreseaza femeilor mature.







3. Hermes – Eau des Merveilles ‘Au Bal des Etoiles’ – este o editie limitata, iar sticla este creata de Alice Charbin. Aromele includ portocala amara, stejar, ardei si ambra cenusie. Este un parfum clasic cu o nota moedrna.







4. Jimmy Choo – Eau de Toilette - este o apa de toaleta fructata si florala, dar si cu o aroma subtila de ghimbir. Parfumul combina elemente exotice ca orhidee, trandafir si lemn, pentru femeile energice si pline de viata.







5. L’Occitane – En Provence Cerisier Princesse – parfumul nou de la L’Occitane capteaza atentia cu aroma sa de ciresi infloriti. Este fructat, dulce si ne aduce aminte de copilarie.








6. Marc Jacobs – Daisy – este un parfum fresh si feminin, cu note de varf de capsuni si grapefruit, note medii de gardenie, iasomie si violete, si note de baza de vanilie. Sticla este superba si se adreseaza femeilor tinere, seducatoare si jucause.







 7. Nina Ricci – Fantasy - noul parfum de la Nina Ricci combina esente de mar, vanilie si trandafiri si are o aroma delicata, usor de purtat in zilele caldute de primavara. Este recomandat femeilor visatoare si creative.







Oscar de la Renta - Live in Love
8. Oscar de la Renta - Live in Love – parfumul floral creat de Oscar de la Renta este feminin, cu note de iasomie, portocala si bergamota si este un mix exotic de flori si fructe. Se adreseaza femeilor indragostite si senzuale.





 Tom Ford - Lavender Palm 

9. Tom Ford - Lavender Palm - parfumul lui Tom Ford este un mix de lavanda, leandru roz si alb, lime si arome de padure. Se adreseaza femeilor puternice, de cariera, dar care vor sa-si pastreze feminitatea si eleganta.
Tom Ford - Lavender Palm





Stella McCartney - L.I.L.Y
10. Stella McCartney - L.I.L.Y - este un parfum delicat, feminin, fresh, cu note de crini, liliac si trufe. Este un parfum sentimental, dulce, care se adreseaza femeilor subtile, indragostite, delicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu