Miros picioare remedii. Miros neplacut al picioarelor


Spala-ti pioarele cat mai des!
Pentru a putea preveni mirosul picioarelor, trebuie sa faci din igiena proprie o rutina. Spala-te ori de cate ori ai ocazia, pentru a evita inmultirea bacteriilor care se formeaza in sosetele si in papucii tai. In mod normal, este suficient sa te speli pe picioare cu apa calduta si sapun antibacterian dar, daca mirosul picioarelor tale reprezinta o problema mult mai mare decat ar trebui sa fie, exista numeroase metode, mai neconventionale, care iti pot fi de folos.

Bicarbonatul te scapa de miros
Pentru a putea scapa de mirosul urat, dar si pentru a inlatura eficient transpiratia abundenta, este recomandat sa dizolvi bicarbonat de sodiu in apa cu care te speli pe picioare. Nu trebuie sa faci acest lucru zilnic, ci este suficient sa repeti procedeul o data la doua sau trei zile.

Otetul de mere, un remediu de succes
Spalarea in apa cu otet de mere este foarte indicata pentru indepartarea mirosului pielii picioarelor tale. Acest tratament actioneaza in profunzime. Este recomandat ca picioarele sa fie spalate in apa cu otet zilnic.

Ceaiul din frunze de nuc reduce transpiratia
Ceaiul din frunze de nuc este foarte cunoscut pentru proprietatile sale nemaipomenite. Acest remediu este foarte eficient pentru reducerea transpiratiei abundente, dar si pentru obtinerea unei senzatii de prospetime a picioarelor. Pentru a-si face efectul, tratamentul cu ceai din frunze de nuc trebuie facut o data la doua sau trei zile, timp de cateva saptamani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu