Rochii de mireasa modele noi 2012

Anul acesta rochiile de mireasă sunt foarte chic şi romantice: mari, cu volane şi dantelă, cu mâneci sofisticate, cu flori supradimensionate şi cu accesorii inspirate din trecut. Materialele din care sunt create rochiile sunt unele dintre cele mai sofisticate şi elegante şi preţioase: satin, organză, dantelă. Într-un cuvânt, rochiile de mireasă din anul 2012, sunt fabuloase.

Designerii de rochii de mireasa optează, în anul 2012, pentru rochii cu corsete lucioase, feminine, cu detalii extravagante (dantelă, mărgele), fără bretele. Corsetul inspirat din epoca de demult şi fusta voluminoasă, simplă sau cu modele chic şi romantice, oferă un plus de eleganţă şi rafinament, atrăgând, cu siguranţă, privirile invitaţilor.
O altă tendinţă în materie de rochii de mireasă pentru acest sezon sunt rochiile cu spatele gol. De o senzualitate inedită, decupajul în partea din spate a rochiei, ornat într-un mod complicat cu dantelă sau mărgele, va crea o rochie de mireasă detaliată şi sexy.
Se poartă în acest an şi rochiile de mireasă simple, feminine, acel plus de rafinament fiind dat de o centură subţire şi delicată în talie. Designerii aleg, pentru acest accesoriu, materiale precum satin, dantelă, mătase, sau ornamente precum mărgele, paiete, bijuterii sau flori brodate atent şi delicat.
Mânecile din dantelă pentru rochiile de mireasă sunt şi ele în tendinţă. Lungi sau trei sferturi, pe un umăr sau nu, cu modele complicate sau clasice şi simple, mânecile pentru o rochie de mireasă rămân elementul care va face diferenţa. De asemenea, şliţul într-o parte sau detalii pe un umăr, cum ar fi o floare, fac parte din tendinţele acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu