Culori oja 2012. Oja la moda in 2012

Afla de aici ce nuante de oja sunt la moda in 2012 !

Galben fructat
Pentru a obtine un look modern, este recomandat sa asociezi oja galbena unghiilor scurte si unui machiaj cat mai natural.

Portocaliu mandarina
Daca esti rezervata cand vine vorba de hainele in nuante tari si nu esti adepta trendului colour blocking, profita din plin de magia acestei nuante de oja, care aduce tuse vibrante de culoare si prospetime oricarui tip de tinuta.

Roz fuchsia
Chiar daca reprezinta expresia clara a personalitatii tale tonice, este bine sa eviti oja roz fuchsia in situatiile care, prin natura lor, cer o prezenta care sa nu epateze prin culori tari.

Roz pudrat
Echilibrul este una dintre caracteristicile tendintelor in materie de nuante de oja. In acest sens, tonurile de roz pudrat sunt o alternativa excelenta pentru zilele in care ai nevoie de un look cuminte si extrem de feminin. In plus, minimalismul rozului pudrat face din aceasta nuanta de oja o alegere inspirata si pentru unghiile lungi.

Roz corai
Cale de mijloc intre taria rozului fuchsia si timiditatea rozului pudrat, nuanta de roz corai este definita de luminozitate, delicatete si romantism. Valorifica frumusetea acestei nuante de oja exotice care aminteste de prospetimea feliilor dulci de pepene rosu si dubleaza farmecul unghiilor printr-un ruj de aceeasi culoare.

Violet lavanda
Proaspata si delicata, aceasta nuanta de oja sofisticata se potriveste perfect tinutelor ultra feminine din dantela si matase, in nuante deschise.

Albastru senin
Pentru un look stilat este indicat sa porti aceasta nuanta de oja mai ales daca ai unghii scurte.

Verde menta
Alege nuante de verde fistic sau verde menta si asociza-le unghiilor scurte, deoarece aceste tonuri amintesc mai degraba de zilele insorite petrecute la plaja sau la picnic cu prietenii, intr-o atmosfera relaxata.

Rosu pasional

Spre deosebire de celelalte nuante de oja care impun anumite reguli in ceea ce priveste lungimea unghiilor, nuantele de rosu sunt mult mai permisive in acest sens.

Nude clasic
Alege tonuri cremoase de bej sau roz pentru a crea un look rafinat si modern.

Stralucire
Pentru ca look-ul tau sa fie echilibrat si de bun gust, este indicat sa asociezi oja cu sclipici tinutelor minimaliste, in nuante neutre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu