Tendinte in machiaj toamna - iarna 2010 2011

Tendinte machiaj toamna iarna 2010-2011. Machiaj toamna iarna 2010.

Stiu ca suntem in luna iulie, deci este cald, ne bucuram de soare si inca ne mai planificam vacante. Noua ne place sa traim clipa, insa ce ne-am face daca nu ar exista si vizionarii - oamenii de creatie care nu dorm nicioadata si nu lasa deoparte niciun detaliu.
Exista o intreaga industrie care nu pare sa doarma nicioada, care anticipeaza, tatoneaza terenul, inventeaza sau reinventeaza, se inspira si respira bon tonsi bon gout: industria frumusetii.

Majoritatea colectiilor internationale pentru iarna 2010 - 2011 sunt deja lansate si odata cu ele, au aparut si cele in machiaj - pentru ca hainele si look-ul ingrijit merg mana in mana, nu-i asa?

Exista totusi o conventie generala a culorii - nuante si tonuri care se potrivesc mai bine unui sezon decat altuia. In general, preferam nuantele aurii pentru vara, cele roz pentru primavara si cele mai inchise pentru toamna si iarna.

Diferentele intre colectii sunt date de cele mai multe ori de mici suprize, reinventari sau reinterpretari: ba un ruj rosu, ba un eye-liner (cele doua fac impreuna casa buna, daca vrei sa creezi un look clasic perfect), ba mascara in culori in locul clasicului negru.

Totusi, inainte de a arunca un ochi asupra tendintelor pentru toamna iarna 2010,va reamintesc ca cel mai bun machiaj este cel care iti pune cel mai bine in valoare trasaturile si ascunde defectele.

Les contrastes de Chanel

Chanel nu isi iese din mana si propune pentru sezonul rece nuante inchise, care variaza de la roz la culoarea prunei sau kaki. Obtine o privire enigmatica cu noul cuartet de farduri, Les 4 Ombres Quadra Eye Shadow - Enigma, care include o nuanta de piersica, o pruna intunecata si doua nuante inchise care te vor ajuta sa obtii un smokey eyes perfect.
Daca nu iti plac combinatiile si imbinarile spectaculoase sau pur si simplu nu te pricepi la aplicarea lor, atunci incearca Ombre Essentielle Soft Touch Eyeshadow in nuanta Vert Khaki. Foarte interesante sunt si fardurile de obraz, Joues Contraste Powder Blush, disponibile in trei nuante: Pink Explosion, Plum Attraction si Rose Temptation.

La Prairie Midnight Blues

Pentru toamna, La Prairie propune o colectie de nuante seducatoare, perfecte pentru o seara in oras cu fetele. Bonus, asa cum ne-au obisnuit deja cei de la La Prairie, culorile glamour au un ambalaj luxos. Una dintre piesele de rezistenta ale colectiei este data de cuartetul de farduri, care se completeaza perfect - Cellular Treatment Eye Colour Ensemble - Midnight Blues. Nuantele de bleu, navy, violet si lila te vor ajuta sa creezi un smokey eyes adanc si misterios.

Poate nu o sa crezi, dar exista si conceptul de eye-liner de lux si La Prairie are un astfel de produs. Se numeste Luxe Eye Definer si are o formula delicata care te va feri de orice fel de iritatii sau neplaceri in cazul in care ochii tai nu suporta prea bine machiajul.
In ceea ce priveste noua gama de rujuri ambalate atragator, La Prairie ne pune in fata unei alegeri dificile: Quiet Berry (scortisoara), Midnight Rose (un roz foarte rece), Midnight Plum (pruna), Evening Nude (un nude cald) si Twilight Blush (roz).

Si cum nicio colectie nu este completa fara fardul de obraz, ne putem lasa ispitite de Cellular Treatment Powder Blush in nuanta Plum, despre a carei textura producatorii declara ca este cremoasa si matasoasa. Suna tentant, nu-i asa?

Estee Lauder

Pentru noul sezon, Estee Lauder propune o colectie versatila, dar adaptabila oricaror preferinte in materie de machiaj. Colectia Blue Dahlia cuprinde atat nuante in culori puternice, potrivite pentru a face combinatii surprinzatoare la ocazii speciale, dar si culori calde si delicate, numai bune pentru a fi purtate in timpul zilei.

Colectia toamna - iarna 2010/ 2011 are doua "directii": Blue Dahlia si The Surreal Violet.
Colectia The Surreal Violet propune o paleta de farduri in nuante purpurii, albe si gri. I se adauga rujurile in variantele Orchid Dream si Mauve Mirage, gloss-ul "imbracat" in Raspberry Pop si Star Pink, si bineinteles, nelipsitul fard mono Pure Color Eyeshadow Single in nuantele Enchanted Meadow si Emerald Star. Pentru nota finala, Estee Lauder ne propune lacul de unghii Pure Color Nail Lacquer - Surreal Violet.
Blue Dahlia contine o cutiuta "magica" de cinci farduri, care include albastru, negru, alb si o nuanta de gri, rujuri in nuantele Rose Dusk si Night Bloom, gloss-uri in variantele Rock Candy si Twilight Petal, si doua farduri mono pentru ochi in nunate calde, de zi: Twilight Rose si Sepia Sand. Din colectie nu putea sa lipseasca lacul de unghii "electrizant", Pure Color Nail Lacquer - Blue Dahlia.
Desi nu ies neaparat din canoane, noile colectii propuse pentru viitorul sezon rece vin cu oferte atragatoare. Nuantele de violet, albastru si gri asortate cu rujuri si gloss-uri "pretty in pink", desi reci, promit sa ne ofere un look reinventat si plin de mister.

Cine mai este pentru?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu