Tendinte hairstyle 2011. Tendinte coafuri 2011. Coafuri 2011 ce se poarta

Odata cu inceperea anului intram intr-o noua decada a modei. Si totusi tendintele anului 2011 se rezuma la renastere nu la lansarea unor noi influente. Vom putea observa un modernism atipic, unde stilurile iconice ale secolului '20 sunt puse in infuzia calitatii, determinand stilurile dominante ale noului an.

Tendintele in hairstyle pentru 2011 nu sunt foarte diferite de cele ale anului 2010. Pentru noul an, coafura trebuie sa reflecte evolutie si indrazneala. Culorile si stilurile anului 2010 renasc, tunsorile ofera o revenire a stilurilor perfect modelate, completand rafinamentul tinutelor.




Coafurile pe par lung se rezuma la cozile impletite si cocurile messy, prinse in crestet. Usurinta cu care vei reusi sa le creezi si efectul glamour pe care il ofera, te va convinge sa apelezi la aceste coafuri in orice sezon.

Pentru parul scurt 2011 a pregatit boburile asimetrice, franjurate sau cu bucle. Boburile lungi sunt preferate, iar acest accent pe lungime isi mentine locul in topul tendintelor din 2011. Versatilitatea bobului devine si un bun argument pentru care va fi ales ca optiune si pentru cele care vor renunta la suvitele lungi, care depasesc umerii.



Tunsorile anului 2011 se reduc la comeback-ul stilurilor anilor ’60, ’70 si a celor mai recente stiluri. Tendintele in materie de tunsori aduc in prim plan nevoia de reinventare. Eleganta anilor ’20, tunsorile pe par scurt ale anilor ’60 si influentele anilor ’70, unde lungimea medie a coafurilor facea diferenta, vor reprezenta anul 2011. Intalnim asimetrii, tunsori franjurate, in scari, reinterpretate, fie cand e vorba de parul lung, mediu sau scurt. Pixie revine insa in forma cea mai scurta, asa cum a fost in 2007.



In privinta culorilor, anul 2011 reprezinta momentul oportun pentru nuantele de par wild, electrizante. O libertate a alegerii, unde fiecare forma de exprimare se materializeaza in esenta unei culori. Culoarea parului este o continuare a personalitatii femeii iar acum este momentul sa o lasi sa se dezlantuie.

Culorile predominante ale anului 2011 sunt reprezentate de blondul platinat pana la alb si rosu, intalnind tonuri electrizante de rosu aprins, aramiu, cupru si juxtapunere de nuante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu