Imagini cu Diana si Vali Npm4 dupa casatorie

http://www.libertatea.ro/usr/thumbs/thumb_787_x_525_4488-279613-n1.jpg

Totul a inceput in urmă cu un an. Diana (23 de ani) şi Valentin (30 de ani) habar nu aveau unul de existenţa celuilalt, insă, manaţi de acelaşi gand, au ales să-şi incerce şansele şi să se înscrie la cel mai tare reality-show din România, “Noră pentru mama”, difuzat de Kanal D.
Au fost selecţionaţi şi în septembrie anul trecut s-au trezit protagonişti ai unei superemisiuni TV. Au plâns, au râs, s-au înfuriat, s-au lăsat pradă deznădejdii, însă au reuşit să treacă peste toate cu bine. Mai mult decât atât, s-au şi îndrăgostit unul de altul, iar iubirea i-a propulsat pe cei doi în finala competiţiei, pe care au şi câştigat-o după ce au spus “Da” în faţa ofiţerului stării civile. Libertatea vă prezintă astăzi, în imagini, viaţa cuplului Diana şi Valentin la o lună de la câştigarea marelui premiu al sezonului 4 “Noră pentru mama”. O lună de libertate, o lună de când au devenit soţ şi soţie. Un cuplu controversat, căruia puţini îi dădeau şanse să rămână împreună după terminarea concursului.

Iata ca primele imagini cu Diana si Vali Npm4 dupa casatorie au aparut pe site-ul ziarului Libertatea. Castigatorii editiei Nora pentru mama 4, Diana si Vali au fost de acord sa ofere cateva imagini ziarului Libertatea. Le puteti vedea dand un click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu