www.colegi.ro

COLEGI.RO : Catalogul online cu licee, facultati si gimnazii romanesti. - ! COLEGI.RO : Regaseste-ti aici colegii si prietenii de altadata!

Intra acum pe www.colegiimei.ro ! Iti vei gasi colegii de scoala, liceu, facultate, unitate militara si job. Vezi poze cu colegii tai si afla la ce companie


  • Se aduna la un loc: seful clasei, morocanosul, tocilarul, tipa draguta, tipul pus pe sotii, colegul mereu ferchezuit, eleva timida, observatorul, dansatorul, seducatorul, rockerul si li se ofera ingrediente necesare prepararii unui produs util si original
  • Fiecare activitate se prepara, separat astfel: 2 parti munca, 1parte veselie si umor .Peste toate acestea se adauga 1 lingura de optimism, 2 linguri de toleranta si multe linguri de colegialitate.
  • Preparatul gata facut se impodobeste cu utilizatori prietenosi, dornici sa isi reuneasca colegii de liceu, facultate sau chiar serviciu.
  • Se serveste zilnic, cu bucurie si alaturi de prieteni si cunoscuti.Prezenta reteta este gratuita si se transmite liber, insotita de mesajul Bine ai venit in comunitatea colegilor tai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu