Exercitii pentru acasa de slabit

Exercitiile pe care le poti face acasa ieftin
Pentru ca stim deja ca fara intretinere fizica nu putem slabi indiferent de dieta pe care o tinem, urmeaza mai jos sa va prezentam o serie de exercitii pe care fiecare dintre noi le poate face in intimitatea casei sale, fara a pierde timp si bani la sala.


Exercitiu pentru bicepsi, coapse si fund
Ai nevoie de o minge pentru gimnastica ( o gasesti mai ieftina la www.insportline.ro - 46 lei). Ca in imaginea alaturata, sustine mingea cu spatele de un perete. Tine picioarele departate si cu greutati in fiecare mana, fa o genuflexiune. Repeta aceasta miscare pana obosesti.



 
Exercitiu pentru umeri, abdomen
Aseaza-te ca in imagine cu picioarele perfect intinse, departate, pe varfuri. Indoaie bratele usor pana lipesti pieptul de minge. Repeta de 30 de ori.






Exercitiu pentru abdomen
Intinsa pe spate, formand cu genunchii un unghi de 90 de grade, prinde mingea cu gambele si palmele intinde-le pe podea. Trage genunchii la piept in timp ce strangi mingea cu gamblele. Repeta miscarea.





Exercitiu pentru coapse si fund
Intinde un picior pe minge, iar pe celalalt tine-l drept luand o greutate in mana stanga. Indoaie piciorul ce nu e pe minge si fa o genuflexiune. Repeta miscarea cu celalalt picior.






 Exercitiu pentru muschii fesieri
Sprijina-te cu pieptul pe minge, intinde mainile si picioarele tine-le departate si pe varfuri. Ridica trunchiul, mentinandu-ti mainile drepte. Seamana cu flotarile cu spatele pe care le faceam la ora de sport.






Alte exercitii pe care le poti face acasa
Mergi pe jos cat de mult poti, nu lua liftul ci ursca pe scari, plimba-te cu cainele, mergi la cumparaturi fara masina, iesi in parc cu familia. De asemenea, mai poti incerca urmatoarele:

Saritul corzii : arde in jur de 256 calorii
Inotul : te scapa de 214 calorii
Mersul pe jos:  106 calorii
Alergarea:  246 calorii
Pedalarea: 164 de calorii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu